Meer weten over ons

Relisting is opgericht door twee enthousiaste jonge ondernemers. Met ieder zijn eigen specialiteiten en interesses. Door deze te combineren hebben we een krachtig concept neer gezet waarbij we andere ondernemers helpen hun business te vergroten. 

Ons doel is om bedrijven en ondernemers te helpen bij het genereren van meer sales door het versterken van hun merk. Dit bereiken we door de uitstraling van uw onderneming te verbeteren. We bieden oplossingen voor logo en brand design, product fotografie, listing-, verpakking-, handleiding-, en website design. Zo kunt u als ondernemer in een keer al benodigde ontwerpopdrachten op één plek uitbesteden. 

Dit vinden wij belangrijk omdat wij als ondernemers heel goed begrijpen dat u niet met veel verschillende bedrijven in zee wil gaan. Dit maakt uw bedrijf onoverzichtelijk. 

Laat je business groeien.
Meer omzet, meer tijd, minder zorgen. 

Behaal meer omzet en winst

Wil je dagelijks meer sales, meer winst met je producten en een hogere ranking? Dan gaan wij van Relisting jou daarmee helpen. Je kan bij ons voor bijna alles terecht, zo kan je het makkelijk op 1 plek uitbesteden. Daarnaast maken wij de beste designs in de e-commerce wereld, hierdoor zullen jouw producten als een sneltrein gaan en zal jouw business super snel groeien. Ontdek de werkelijke potentie van jouw producten en business.

Uitbesteden aan een ervaren team

Bij Relisting ben je op de juiste plek voor het uitbesteden van een hoop werkzaamheden, zodat jij je kan focussen op het ondernemen. Alle designers waarmee je gaat werken hebben een passende opleiding gevolgd, daarnaast beschikt ieder over een ruime ervaring in de e-commerce wereld. Zo krijg jij de beste kwaliteit en kan je ervaren hoe het voelt om te werken met echte professionals.

Snel en makkelijk uitbesteden

Jouw tijd is geld waard, je kan je daarom beter bezig houden met waar je goed in bent: het laten groeien van je business. Bespaar dus een hoop moeite en tijd en besteed het uit aan Relisting. Voor een betaalbare prijs heb je makkelijk en snel professionele designs. Terwijl wij bezig zijn met het uitvoeren van jou opdracht kan jij verder met het ondernemen, klanten tevreden maken en geld verdienen.

Missie

Met Relisting bieden wij klanten de mogelijkheid om makkelijk en snel aan een modern design te komen. Of het nou gaat om product fotografie, logo design, verpakkingen of websites, Relisting heeft de oplossing voor uw designprobleem.  Wij maken het onze persoonlijke missie om klanten niet alleen tevreden weg te laten gaan maar ook om met trots te kunnen vertellen over onze projecten en deze succesvol af te sluiten. Zo hopen wij van Relisting de perfecte match te zijn voor uw design benodigdheden.

Visie

Onze visie gaat verder dan ons zelf. Wij willen dat onze klanten een opdracht tevreden en content afsluiten en willen hier dan ook een hoop tijd in investeren. Alhoewel Relisting nu een kleinschalig bedrijf is van 2 enthousiaste ondernemers, hopen wij door de jaren heen te groeien naar een bedrijf waar iedereen naar toe komt voor design wensen. Dit visioneren wij door ons portfolio op te bouwen (deze kan u terug vinden op onze website) en verschillende design stijlen te beoefenen en toe te passen. Zo variëren onze opdracht nu al van het ontwerpen van logo’s voor marketingbedrijven tot het fotograferen van laptopstandaarden.

Remco

Wat ander van ons vinden

Erg tevreden over de goede service. Daarnaast hebben ze ook voor mij echt super goede listings gemaakt.
Justin
Tot nu toe altijd alles perfect geleverd gekregen. Super goede partner om mee te werken.
Kelly
Super! Leveren echt goed werk. Alles ziet er super netjes uit. Sinds ik met Relisting samen werk, heb ik ook meer omzet elke maand.